Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, 1 φλ. φυστικοβούτυρο, τα μπισκότα, ½ κ.γ. αλάτι και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε ½ φλ. σταγόνες σοκολάτας και διπλώνουμε απαλά το μείγμα με μία σπάτουλα.
Στρώνουμε ένα ορθογώνιο ταψί 9 Χ 13 εκ. με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο για ½ ώρα να παγώσει.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί 1 ½ φλ. σταγόνες σοκολάτας και ½ φλ. φυστικοβούτυρο.
Ανακατεύουμε συχνά μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω από τη βάση μπισκότο.
Πασπαλίζουμε με επιπλέον χοντρό αλάτι και το βάζουμε στο ψυγείο για ακόμη 10 λεπτά.
Μόλις σταθεροποιηθεί το κόβουμε σε ράβδους και σερβίρουμε.