Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες και τις λαδώνουμε ελαφρώς και από τις 2 πλευρές.
Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά, τοποθετούμε τις φέτες μελιτζάνας και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μοιράζουμε τη ρόκα σε 4 πιάτα.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τις μελιτζάνες και πασπαλίζουμε με τη θρυμματισμένη φέτα.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο, ανακατεύουμε και ραντίζουμε μ’ αυτό τη σαλάτα.
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.