Σούπα λαχανικών

Σούπα λαχανικών

Διαδικασία

Σε μια γκριλιέρα ή σε μια ψησταριά ψήστε τις πιπεριές, μέχρι να αρχίσει η εξωτερική φλούδα να μαυρίζει. Αλείψτε με λάδι τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι και ψήστε τα μέχρι να πάρουν χρώμα καφετί, και στην συνέχεια τεμαχίστε τα. Ξεφλουδίστε τις καμένες φλούδες από τις πιπεριές και τοποθετήστε το εσωτερικό των κόκκινων πιπεριών σε ένα μπλέντερ μαζί με τις ντομάτες, το σκόρδο και την ρίγανη. Πολτοποιήστε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.

Μεταφέρετε τον πουρέ που μόλις φτιάξατε σε μια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά και ανακατεύοντας προσθέστε το νερό, τον βασιλικό, το ξύδι και τα υπολειπόμενα ψιλοκομμένα λαχανικά. Γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρετε ζεστό ή κρύο.

Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη 400γρ
ΧΙΩΝ Φιάλη 400γρ