Κόβουμε ένα κρεμμύδι σε ροδέλες,
την πίπερια τσίλι σε κομματάκια και μαζί
με ελαιόλαδο τα ρίχνουμε
μέσα σε ένα μούλτι.
Βάζουμε λίγο κύμινο και χτυπάμε.
Στη συνέχεια βάζουμε μανιτάρια λευκά,
καστανό ρύζι βρασμένο, κόκκινα φασόλια,
καρύδια, φρέσκο κόλιανδρο, σάλτσα σόγιας,
σκόρδο 1σκελίδα, πελτέ ντομάτας και χτυπάμε ξανά.
Αφού τελειώσουμε με το χτύπημα θα προσθέσουμε
τριμμένο violife και χτυπάμε ξανά.
Μεταφέρουμε το μίγμα μας σε ένα μπολ, βάζουμε
το αλέυρι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Σε ένα τσέρκι ρίχνουμε λίγο λάδι,
και σε χαμηλή θερμοκρασία θα ψήσουμε το μίγμα μας.
Θα γίνει ένα νόστιμο μπιφτέκι.
Από πάνω βάζουμε σάλτσα tabasco.
Αφαιρούμε το τσέρκι όταν έχει πάρει φόρμα το μπιφτέκι μας και το
γυρίζουμε από την άλλη μεριά.
Βάζουμε το χωρίς γλουτένη ψωμί μας στο τηγάνι, αλείφουμε την vegan
barbeqiu σάλτσα. Τοποθετούμε το μπιφτέκι μας πάνω στο ένα ψωμάκι
και από πάνω βάζουμε τις φέτες violife με γέυση γκούντα.
Το βάζουμε στο φούρνο για 2 λεπτά.
Θα κόψουμε την τομάτα και το κρεμμύδι , λίγο αβοκάντο.
Θα φτιάξουμε συνοδευτική σαλάτα από μαρούλια καλαμπόκια, αβοκάντο,
συρόπι από σύκο βαλσάμικο, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι χιών και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το ψωμάκι με το μπιφτέκι σε ένα πιάτο, από πάνω βάζουμε την τομάτα
και το κρεμμύδι . Σκεπάζουμε με το 2ο ψωμάκι .
Βάζουμε σπαστές πατάτες στο πιάτο μας και την σαλάτα μας.