Θα χρειαστούμε 2 διαφορετικά ταψιά.
Ανοίγουμε τα φυτικά κεφτεδάκια, τα βάζουμε στο ταψί.
Ανοίγουμε τα κεφτερδάκια από κρέας και τα βάζουμε στο δεύτερο ταψί.
Τα ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Μετά θα φτιάξουμε την σάλτσα μας.
Θα πάρουμε ένα τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, θα αρχίσουμε με τα μπαχαρικά μας.
Θα βάλουμε στο τηγάνι, κάρι, πιπέρι καγιέν, πιπερόριζα , και κουρκουμά.
Θα τα αφήσουμε να καβουρδιστούν και να βγάλουν τα αρώματά τους.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κουκουνάρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Αφού καβουρδίσουμε το κουκουνάρι μαζί με τα μπαχαρικά μας,
θα καβουρδίσουμε και τον πελτέ τομάτας.
Θα κόψουμε ωραίες φέτες από σκόρδο, τις βάζουμε και αυτές μέσα στο τηγάνι,
κόβουμε και το κρεμμύδι και το βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε.
Κόβουμε τα τοματίνια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι μας.
Αφού σοταριστούν όλα σβήνουμε με νερό, δυναμώνουμε τη φωτία και βάζουμε
μέσα αλάτι χιών και πιπέρι.
Ψιλοκόβουμε φρέσκο κόλιανδρο, και κλείνουμε το μάτι αφήνοντας
να βράσει με την θερμοκρασία που έχει.
Κόβουμε σε κομμάτια λίγο τόφου, για το πιάτο με τα φυτικά κεφτεδάκια.
Στείνουμε τα πιάτα μας.
Βάζουμε τα φυτικά κεφτεδάκια σε ένα πιάτο, ρίχνουμε το τόφου,
και από πάνω την σάλτσα μας. Βάζουμε φρέσκα φύλλα από κόλιανδρο.
Στο τέλος ένα κουταλάκι γάλα καύδας, ή γάλα αμυγδάλου.
Στο τηγάνι με την υπόλοιπη σάλτσα ρίχνουμε ζυμαρικό από πατάτα(νιόκι).
Βάζουμε τα κεφτεδάκια από το κρέας σε άλλο πιάτο, και από πάνω την σάλτσα μας.