Παίρνουμε το στήθος κοτόπουλου με την πέτσα του και
προσθέτουμε μπόλικο αλάτι χιών, καυτερό τσίλι, λίγο κύμινο και λίγο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο,
και σε δυνατή φωτιά βάζουμε το κοτόπουλο
με την πλευρά του δέρματος και πιέζουμε λίγο.
Όταν πάρει χρώμα γυρίζουμε από την άλλη μεριά.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, και μαγειρεύουμε.
Κόβουμε τα λαχανικά μας: την κόκκινη πιπεριά, πράσινη
πιπεριά, και το λευκό κρεμμύδι, κόβουμε σε φέτες και το σκόρδο,
λίγη πιπέρια πράσσινη κέρατο, τα τοματίνια και τα βάζουμε και αυτά στο τηγάνι μας.
Προσθέτουμε λίγο ξύσμα από μοσχολέμονο, λίγο καλαμπόκι, λίγα κόκκινα φασόλα,
ελιές, λίγο χυμό από το μοσχολέμονο.
Δυναμώνουμε τη φωτιά.
Σβήνουμε με ζωμό κότας, βάζουμε λίγα φύλλα από φρέσκο κόλιανδρο.
Όταν ειναι έτοιμο το φαγητό μας, θα προσθέσουμε λίγες σταγόνες σάλτσα Habaneros Tabasco,
και λίγο μέλι.
Σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε ηλιέλαιο να ζεσταθεί.
Κόβουμε την τορτίγια μας σε πολύ λεπτές φέτες.
κα βάζουμε λίγο τσίλι αλάτι χιών και ανακατεύουμε καλά.
Όταν έχει κάψει το λάδι ρίχνουμε την τορτίγια στο κατσαρολάκι.
Όταν γίνει η τορτίγια, την βάζουμε σε χαρτί για να τραβήξει το παραπάνω λάδι.
Σε ένα πιάτο βάζουμε το κοτόπουλο κομμένο σε φέτες.
Από πάνω βάζουμε τη σάλτσα με τα λαχανικά μας,
1 κ.σ. γιαούρτι και τέλος την τραγανή τορτίγια.