Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Kαμένες κατσαρόλες;
2 δάκτυλα νερό &
1 μεγάλη χούφτα χοντρό αλάτι μέσα στη
καμένη κατσαρόλα, βράστε σε χαμηλή
θερμοκρασία μέχρι το κάψιμο από το
φαγητό να ξεκολλάει από τον πάτο.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Κρυστ. Χονδρό 1000γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Μελιτζάνες με πατάτες και πιπεριές στο φούρνο
Αβγά παναρισμένα με πατάτα και λάδι τρούφας
Χτένια σοτέ με σπαρράγγια
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία