Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Για να γίνουν πιο λαμπερά τα χάλκινα σκεύη σας...
φτιάξτε ένα διάλυμα από ξύδι και
3 κουταλάκια αλάτι χιών,
ψεκάστε, αφήστε τα για λίγο
με το μείγμα πάνω, τρίψτε τα
και θα γυαλίζουν σαν καινούρια!
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩN Ιωδιούχο κρυστ. 500γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Λουκάνικα με πιπεριές και κρεμμύδια
Κανελόνια με κιμά και σάλτσα ντομάτας
Σαλάτα με μαρούλι και γιαούρτι
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία