Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε λίγο ξύδι, ζεστό νερό
ζάχαρη και τα βάζουμε να πάρει μια βράση σε δυνατή φωτιά.
Όταν πάρει βράση βάζουμε λίγη σκόνη μουστάρδας και ενα φύλλο δάφνης.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες το ραπανάκι, το λευκό κρεμμύδι, κόβουμε κάθετα το λευκό κομμάτι
από το φρέσκο κρεμμύδι, και σε λεπτά κομματάκια το κόκκινο λάχανο.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο κατσαρολάκι και ρίχνουμε τα λαχανικά μας.
Έχουμε καθαρίσει το κομμάτι της σελινόριζας.
Θα κάνουμε μια vegan κροκέτα.
Σε ένα μπολ θα τρίψουμε τη σελινόριζα, στο χονδρό μέρος του τρίφτη.
Μετά την πιέζουμε ωστε να βγάλει την υγρασία της, βάζουμε λίγο χονδρό αλάτι χιών,
κύμινο, ξερό κόλιανδρο, λίγο παπαρουνόσπορο, πιέζουμε ξανά και ανακατεύουμε,
προσθέσουμε λίγο αλεύρι και λίγη σάλτσα σόγιας.
Αφού βράσουν τα λαχανικά τα βγάζουμε από τη φωτιά.
Θα πάρουμε ένα τηγάνι αντικολλητικό, ένα τσέρκι, και σε μεσαία θερμοκρασία θα τοποθετήσουμε το τσέρκι στο κέντρο του τηγανιού,
και θα βάλουμε λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε μέσα την σελινόριζα και πιέζουμε να ψηθεί.
Βγάζουμε τις πίκλες από το κατσαρολάκι να κρυώσουν σε ένα μπολ.
Γυρίζουμε την σελινόριζα να ψηθεί και από την άλλη μεριά.
Όταν ψηθεί την βγάζουμε και φτιάχνουμε το πιάτο μας.
Στο πιάτο ξεφορμάρουμε την σελινόριζα, ξύνουμε όσο είναι ζεστή λίγο λάιμ, βάζουμε λίγο σπόρο παπαρούνας,
αβοκάντο σε κομμάτια, από πάνω προσθέτουμε το vegan τυρί κρέμα,
τις πίκλες αφού κρυώσουν, λίγα φύλλα από ρόκα.