Χαράζουμε τα λουκάνικα και τα βάζουμε να ψηθούν.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις πιπεριές με λάδι και αλάτι χιών χονδρό
και τις βάζουμε και αυτές για ψηθούν.
Κόβουμε τα τοματίνια σε κομματάκια, και το κρεμμύδι σε ροδέλες.
Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε τα τοματίνια και το κρεμμύδι και λίγο ελαιόλαδο,
προσθέτουμε φρέσκο κόλιανδρο, φρέσκια ρίγανη, φρέσκια μέντα
καλαμπόκι και σοτάρουμε.
Μετά θα προσθέσουμε κομμάτια μπέϊκον.
Όταν ψηθούν τα βγάζουμε από την φωτιά.
Για να φτιάξουμε μους φέτας:
Σε ένα μπολ βάζουμε λάδι λάδι, φρέσκια ρίγανη, πιπέρι, λίγο κύμινο, 2 κ σούπες γιαούρτι,
σπάμε την φέτα και τη ρίχνουμε στο μπόλ.
Χτυπάμε με μπλέντερ και είναι έτοιμη.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες, θα μπουν στο τέλος.
Ζεσταίνουμε τα ψωμάκια στη σχάρα. Όταν ζεσταθούν κόβουμε τα ψωμάκια για να τα γεμίσουμε.
Πρώτα απλώνουμε τη μους φέτας, την γέμιση που έχουμε κάνει στο τηγάνι , μετά βάζουμε το λουκάνικο
και τέλος βάζουμε τις πιπεριές που έχουμε ψιλοκόψει.
Στο τέλος βάζουμε και μουστάρδα.