Σε τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο, προσθέτουμε την γέμιση
της χορτόπιτας και σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθεί.
Αφού κρυώσει λίγο η γέμιση τη βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε
αλάτι χιών, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη φέτα σπασμένη,
το αυγό και ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε σε πάγκο ένα φύλλο κρούστας, αλείφουμε
με ελαιόλαδο και επαναλαμβάνουμε με ακόμα ένα φύλλο.
Τοποθετούμε στην άκρη του φύλλου λίγη από την γέμιση κατά μήκος.
Τυλίγουμε σε ρολάκι και το στριφογυρίζουμε σε σπιράλ.
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε την πίτα και από
τις δύο πλευρές σε μέτρια φωτιά για να ψηθεί σωστά.