Κόβουμε τα κολοκυθάκια και τρίβουμε το πράσινο
μέρος στον τρίφτη, μέσα σε μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, άνηθο και δυόσμο.
Ρίχνουμε ψιλοκομμένο κρεμμύδι και λίγο ξύσμα λεμονιού.
Συμπληρώνουμε αλεύρι και baking powder και ρίχνουμε
το τυρί κρέμα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε κουταλιές
από το μείγμα σχηματίζοντας κολοκυθοκεφτέδες.
Τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σε τηγάνι προσθέτουμε χυμό λεμονιού, νερό, και λίγο τυρί κρέμα.
Προσθέτουμε άνηθο ψιλοκομμένο, αλάτι χιών, πιπέρι και
ανακατεύουμε για να διαλυθεί το τυρί και να έχουμε μια ωραία σάλτσα.
Περιχύνουμε τους κολοκυθοκεφτέδες και σερβίρουμε.