Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε τα ζυμαρικά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Αφαιρούμε τη μεμβράνη από το χωριάτικο λουκάνικο
και το ψιλοκόβουμε.
Σε τηγάνι ζεστάινουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο
λουκάνικο με το κρεμμύδι και λίγο θυμάρι.
Προσθέτουμε λίγο από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια
στο τηγάνι με το λουκάνικο και ρίχνουμε το σπανάκι.
Τρίβουμε τη φέτα και την προσθέτουμε στο τηγάνι με το λουκάνικο.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.