Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Για να γυαλίσετε τις παλιές & φθαρμένες βούρτσες σας...
καθαρίστε τις πρώτα από τυχόν τρίχες &
μετά βυθίστε τις για λίγη ώρα
σε χλιαρό αλατόνερο.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη 400γρ
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Κεφτεδάκια από κρέας αλλά και φυτικά κεφτεδάκια για vegan πιάτο, σε σάλτσα τομάτας με κάρι.
Χοιρινά φιλετάκια με κρούστα μυρωδικών
Τηγανητός μπακαλιάρος με πατάτες
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία