Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Για να γυαλίσετε τις παλιές & φθαρμένες βούρτσες σας...
καθαρίστε τις πρώτα από τυχόν τρίχες &
μετά βυθίστε τις για λίγη ώρα
σε χλιαρό αλατόνερο.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη 400γρ
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Χοιρινά φιλετάκια με κρούστα μυρωδικών
Κοτόπουλο ψημένο σε στρώση αλατιού
Σπιτικά τσιπς πατάτας με δεντρολίβανο, αλάτι και ξίδι
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία