Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Αν θέλετε να διατηρήσετε τον πάγο στην σαμπανιέρα περισσότερο για να μην λιώσει γρήγορα...
βάλτε στην σαμπανιέρα σας μαζί με τα παγάκια και αρκετό χοντρό αλάτι.
Έτσι το κρασί σας ή η σαμπάνια σας θα είναι για περισσότερο χρόνο δροσερά.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη Χονδρό 850γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Ρεβίθια στο φούρνο με καραμελωμένα κρεμμύδια
Κρύο ρόφημα σοκολάτας με αλμυρό σιρόπι σοκολάτας και marshmallows
Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με μπέικον και σως μέλι-βαλσάμικο
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία