Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Σου έπεσε πολύ αλάτι στο φαγητό; Mπορείς να το διορθώσεις:
Βάζοντας μία πατάτα (χωρίς τη φλούδα της)
να βράσει μέσα στο φαγητό σου.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη Χονδρό 850γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Μελιτζάνες με πατάτες και πιπεριές στο φούρνο
Σοκολατένια ταρτάκια με καραμέλα, κρέμα σοκολάτας και θαλασσινό αλάτι
Ψαρονέφρι με φασκόμηλο και χονδρό θαλασσινό αλάτι
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία