Σκουπίζουμε καλά τα μπριζολάκια με χαρτί κουζίνας, τα αλατοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο με την κρέμα βαλσαμικού, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και λίγο θυμάρι.
Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια και αμέσως τοποθετούμε τα μπριζολάκια.
Ψήνουμε το κρέας για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μόλις είναι έτοιμα τα μπριζολάκια, τα αφαιρούμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε στην άκρη σκεπασμένα.
Σε ένα άλλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τα βερίκοκα να σοταριστούν για 4-5 λεπτά.
Προσθέτουμε μία κουταλιά από το μείγμα της μαρμελάδας, ανακατεύουμε και αφήνουμε τα φρούτα για 1 λεπτό ακόμη, να γλασαριστούν.
Βάζουμε στο ίδιο τηγάνι τα μπριζολάκια, με ένα πινέλο τα αλείφουμε με το μείγμα της μαρμελάδας και ψήνουμε για 1 λεπτό.
Τα γυρίζουμε πλευρά και αλείφουμε και πάλι με το μείγμα μαρμελάδας και ψήνουμε για 1 λεπτό ακόμη.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με την επάλειψη και το ψήσιμο του ενός λεπτού, γυρίζοντάς τα κάθε φορά, μέχρι να τελειώσει το μείγμα μας.
Τα μπριζολάκια συνολικά θα πρέπει να μαγειρευτού για 10-12 λεπτά.
Γαρνίρουμε με κλωναράκια φρέσκου θυμαριού, πασπαλίζουμε με νιφάδες θαλασσινού αλατιού και σερβίρουμε.