Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το αλάτι.
Κάνουμε μια μικρή λακκούβα στο κέντρο και ρίχνουμε τη μαγιά και το χυμό πορτοκαλιού.
Ζυμώνουμε με τα χέρια μέσα στο μπολ, μέχρι να πάρουμε μία λεία ζύμη. Προσθέτουμε επιπλέον αλεύρι, αν χρειαστεί.
Πλάθουμε τη ζύμη σε μπάλα, σκεπάζουμε το μπολ με καθαρή πετσέτα και το αφήνουμε σε ένα ζεστό μέρος για 30 περίπου λεπτά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι, το μέλι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε καλά για αρκετή ώρα, μέχρι να ενσωματωθεί το ταχίνι με το μέλι και να αποκτήσει μια κρεμώδη υφή.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 ίσα κομμάτια.
Ανοίγουμε το ένα σε μακρόστενο κομμάτι πάνω σε ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της ζύμης το μισό μείγμα ταχινιού και το τυλίγουμε σε ρολό.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με το άλλο κομμάτι ζύμης.
Βάζουμε τα ρολά όπως είναι στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Βγάζουμε από την κατάψυξη και με ένα πινέλο λαδώνουμε τα ρολά.
Κόβουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι ανα 6-7 εκ. ώστε να σχηματιστούν πολλά μικρότερα ρολά.
Με ένα πιρούνι κλείνουμε όσο μπορούμε τα πλαϊνά ανοίγματα.
Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος μία λαμαρίνα του φούρνου και αραδιάζουμε επάνω τα ταχινοπιτάκια.
Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε για 15-20 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Βγάζουμε τα ταχινοπιτάκια από το φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.