Σε ένα μπολ χτυπάμε το αβγό.
Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ βάζουμε το καλαμποκάλευρο, τη ψίχα ψωμιού, το χοντρό αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Περνάμε τα κομμάτια του ψαριού πρώτα από το μπολ με το αβγό και στη συνέχεια από το μπολ με το αλεύρι για να τα πανάρουμε.
Τινάζουμε το περιττό αλεύρι και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το σπορέλαιο και μόλις κάψει τηγανίζουμε τα παναρισμένα φιλέτα ψαριού μέχρι να χρυσίσουν και να κάνουν μία ωραία κρούστα.
Με μια τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε τα ψάρια και τα μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη μαγιονέζα, το λεμόνι, το ελαιόλαδο, τον άνηθο, το αγγουράκι τουρσί, το θυμάρι, το χοντρό αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση, τα αλείφουμε με τη σάλτσα μαγιονέζας και βάζουμε λίγα φύλλα ρόκας, τα ραπανάκια και τα φιλέτα μπακαλιάρου.
Συνεχίζουμε με ρόκα και ραπανάκια, καπακώνουμε τα σάντουιτς και σερβίρουμε.