Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
Ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει, προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Αφήνουμε να μαλακώσει το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες.
Ανακατεύουμε και σοτάρουμε τις γαρίδες, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Σβήνουμε με το κρασί και το χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Ρίχνουμε πιπέρι και τις φέτες από το λεμόνι και το πορτοκάλι, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 3-5 λεπτά, μέχρι να σωθούν τα περισσότερα υγρά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με τις νιφάδες θαλασσινό αλάτι.
Γαρνίρουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.