Λιώνουμε σε μπεν μαρί 280 γρ σοκολάτας.
Ανακατεύουμε συχνά με σπάτουλα, μέχρι το μείγμα να γίνει λείο
Προσθέτουμε στη σοκολάτα τη μισή ποσότητα σπόρων ροδιού και την κανέλα.
Ρίχνουμε το μίγμα της σοκολάτας σε μικρές χάρτινες θήκες ψησίματος.
Πασπαλίζουμε με τα 20 γρ. τρίμματα σοκολάτας, το υπόλοιπο ρόδι, πιέζοντας τους σπόρους να βουλιάξουν λίγο στη σοκολάτα, και με το χοντρό αλάτι.
Τοποθετούμε τις χάρτινες θήκες σε μία πιατέλα ή ένα ταψί και βάζουμε στο ψυγείο, για 60 περίπου λεπτά, μέχρι να κρυώσει εντελώς η σοκολάτα.
Όταν τα σοκολατάκια έχουν σκληρύνει αρκετά, τα βγάζουμε από το ψυγείο, αφαιρούμε τις θήκες και σερβίρουμε.