Σάντουιτς με ομελέτα, αβοκάντο και γαλοπούλα

Σάντουιτς με ομελέτα, αβοκάντο και γαλοπούλα

Διαδικασία

Για την ομελέτα:

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και αλατοπιπερώνουμε.

Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε να κάψει το βούτυρο.

Ρίχνουμε το μείγμα με το αβγό και μαγειρεύουμε την ομελέτα για 3 λεπτά, μέχρι να αρχίσει ελαφρώς να ξεροψήνεται.

Αφήνουμε την ομελέτα στην άκρη.

Για το σάντουιτς:

Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, το ελαιόλαδο, μια πρέζα αλάτι και το μαϊντανό.

Σε άλλο μπολ βάζουμε τις φέτες αβοκάντο, το λεμόνι, μία πρέζα αλάτι και αφήνουμε το αβοκάντο να μαριναριστεί για 5 λεπτά.

Αφαιρούμε το αβοκάντο από τη μαρινάδα και το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί.

Σε μία τοστιέρα φρυγανίζουμε τα πανίνι για 1 λεπτό.

Ανοίγουμε τα πανίνι στη μέση και αλείφουμε εσωτερικά και τις δυο πλευρές με το μείγμα τυριού.

Βάζουμε στο κάτω μέρος το μαρούλι, την ομελέτα, τη γαλοπούλα και το αβοκάντο,

Καπακώνουμε τα σάντουιτς και σερβίρουμε.

Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη 400γρ
ΧΙΩΝ Φιάλη 400γρ