Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τον κόλιανδρο, το κύμινο, το πιπέρι και το αλάτι και πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με το μείγμα τα φιλέτα της γαλοπούλας και από τις δύο πλευρές.
Κόβουμε κάθε στήθος σε τέσσερα κομμάτια, για να πάρουμε 12 συνολικά κομμάτια.
Τυλίγουμε κάθε κομμάτι με μία φέτα μπέικον και το ασφαλίζουμε με μία οδοντογλυφίδα.
Σε ένα σχαροτήγανο τοποθετούμε τα φιλέτα της γαλοπούλας και ψήνουμε για 12-15 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το κρέας και από τις δύο πλευρές.
Εντωμεταξύ, σε μια μέτρια κατσαρόλα βάζουμε τα δαμάσκηνα, τη μαρμελάδα, το μηλόξυδο και αφήνουμε να πάρουν μία βράση σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε, χωρίς καπάκι, για 4-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα δαμάσκηνα.
Σερβίρουμε τα φιλέτα γαλοπούλας με τα δαμάσκηνα